Waiver-listan hetki sitten läpäissyt Teemu Pulkkinen siirtyy Minnesota Wildista Arizona Coyotesin riveihin.

Pulkkista ei poiminut yksikään NHL-seura, kun näillä oli mahdollisuus tehdä se ilmaiseksi. Coyotes kuitenkin päätyi lopulta hankkimaan suomalaislaiturin riveihinsä, joskaan tällä hetkellä hankintahinnasta ei ole tässä kohtaa tietoa.

Näin ollen Wild ja Coyotes jatkoivat siitä, mihin eilen jäivät. Kyseiset seurat nimittäin suorittivat aiemmin vaihtokaupan, jossa Wildin suuntaan matkasivat hyökkääjä Martin Hanzal sekä Ryan White ja Coyotes puolestaan sai kolme varausvuoroa, muun muassa tulevan kesän ykkösvarauksen, sekä farmipelaaja Grayson Downingin.

25-vuotiaalle Pulkkiselle maisemanvaihto on jo toinen kuluvan kauden aikana. Hän aloitti kautensa Detroit Red Wingsin paidassa, kunnes hänet asetettiin waiver-listalle. Sieltä hänet poimi Minnesota Wild, jossa hän pelasi yhdeksän ottelua, tehden yhden maalin, mutta lopulta hän ajautui farmin puolelle.

Iowa Wildin paidassa Pulkkinen osoitti jälleen, että miten kova pelaaja hän on NHL-tasolla. 47 ottelua tuottivat nimittäin tehot 18+18 ja suomalainen löysi itsensä uudelleen farmin puolella.

Minnesotassa suomalaisella ei kuitenkaan ollut mahdollisuuksia raivata tietään NHL:n puolelle, joten hänet asetettiin waiver-listalle. Kuten todettua, se ei johtanut mihinkään, mutta varsin odotettu vaihtokauppa näki päivänvalonsa ja nyt Pulkkinen saa mahdollisuutensa aavikolla.

Pulkkisen siirrosta kerrottiin Coyotesin virallisilla verkkosivuilla.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.