Torstaina Pohjois-Amerikan suunnalta levisi raportteja, joiden mukaan Michel Therrien olisi aiheuttanut raivoamisellaan omat potkunsa Montreal Canadiensin peräsimestä.

Raporttien mukaan Therrien olisi Philadelphia Flyersille hävityn ottelun jälkeen raivonnut Andrew Shawille koko joukkueen edessä ja mennyt saarnassaan jopa henkilökohtaisuuksiin.

Samojen tietojen mukaan Carey Price olisi puuttunut tilanteeseen ja lopulta koko Canadiens-pelaajiston johtavat pelaajat olisivat menneet GM Marc Bergevinin juttusille, minkä jälkeen Therrien olisi irtisanottu.

Tällaiset huhut vaativat melkoisen mielikuvituksen siihen, että ne olisivat täysin tuulesta temmattuja. Hyvin perinteiseen tapaan Shaw kiirehti kuitenkin kiistämään koko asian. Hän näytti todella yllättyneeltä, kun hänelle Sportsnetin haastattelussa kerrottiin kyseisestä raportista.

– Ei siinä ollut kyse mistään verisestä riidasta. Sain kaksiminuuttisen ja sen jälkeen minut istutettiin penkille.Niin on tapahtunut ennenkin urallani. Hän toimi tilanteessa valmentajan tavoin, Shaw käy läpi Flyers-pelin tapahtumia.

– Mistä ihmeestä te oikein revitte näitä juttuja? Mitään väitetyn kaltaista ei tapahtunut.

Kuluvalla kaudella 46 ottelua uudelle seuralleen pelannut, ja niissä 20 tehopistettä iskenyt, Shaw tottui jo Chicago Blackhawksissa pelatessaan mediapauhuun, mutta ei aivan niissä määrin, mitä Montrealissa tapahtuu.

– Chicagossa kyse oli todella suositusta joukkueesta. Mediaa oli paikalla paljon, mutta täällä on sekä englanninkielinen että ranskankielinen media, joten mediaa on paikalla vieläkin enemmän.

– Kun jotain tällaista kerrotaan, onneksi me pukukopissa tiedämme, että mitään tällaista ei ole tapahtunut. Media sen sijaan reagoi tällaiseen aivan eri tavalla, Shaw päättää.