Vegas Golden Knights aloittaa pelinsä NHL:ssä tulevalla kaudella. Tällä hetkellä seura on muutoin valmis aloittamaan varsinaisen toimintansa, mutta se tarvitsee vielä riveihinsä valmennusryhmän sekä pelaajat.

Pelillisesti Golden Knightsilla ei ole kasassa siis mitään. Se ei kuitenkaan estä seuran GM:nä toimivaa George McPheetä kertomasta sitä, minkälainen seuran kokoonpano tulee olemaan.

– Tämä on todella ollut niin hauskaa, kuin voitte vain kuvitella. Organisaation ensimmäiseksi GM:ksi nimeäminen on todella kunnianarvoinen saavutus, sillä joudun rakentamaan kaiken tyhjästä. Juuri nyt hauskinta on kuitenkin ollut, että olen saanut jutella virkaveljieni kanssa jääkiekosta, McPhee kertoi The Star Tribunelle.

– Olen rakentanut vauhdikkaita joukkueita ennenkin. Hyökkääviä ja viihdyttäviä joukkueita, ja pyrin tälläkin kertaa samaan.

Golden Knights saa ensimmäiset varsinaiset pelaajansa kesällä, kun sitä varten järjestetään laajennusdrafti. Tämän kautta se saa varata riveihinsä yhden pelaajan kustakin nykyisestä NHL-joukkueesta.

Nykyiset joukkueet saavat kuitenkin suojata tähtipelaajansa, joten ultimaattista huippukokoonpanoa Las Vegas ei tule ensimmäisellä kaudellaan saamaan.