Connor McDavid äänestettiin odotetusti mukaan tämänvuotiseen tähdistöotteluun, kun hänet valittiin Tyynenmeren divisioonan kapteeniksi.

McDavidille tähdistöottelu on uran ensimmäinen, sillä viime vuonna loukkaantuminen esti hänen osallistumisensa. Tällä kaudella varsin vakuuttavasti pelannut McDavid johtaa NHL:n pistepörssiä 56 (16+40) tehopisteellä.

3vs3 -muotoisessa ottelussa McDavidin loistava luistelukyky pääsee valloilleen, ja myös mies itse odottaa jo kovasti tähdistöottelua.

– Siitä tulee hauskaa. 3vs3 on mukavaa kiekkoa. Luonnollisesti se tulee olemaan maailman parasta, McDavid kommentoi NHL.comin verkkosivuilla.

– Odotan innolla sitä. Se on minun ensimmäinen kertani ja sen pitäisi olla hieno kokemus, mutta en tiedä, mitä odottaa.

Viime kaudella loukkaantuminen esti ottelun

McDavid kärsi viime kaudella loukkaantumisen, joka piti hänet sivussa 37 ottelua. Tuohon väliin mahtui juuri tähdistöottelu, johon hänet olisi suurella todennäköisyydellä valittu. Tällä kaudella McDavid on kuitenkin pysynyt terveenä ja hänen ansiostaan Edmonton Oilers on tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa.

Tämän vuoden tapahtumaan McDavid lähtee kuitenkin luottavaisena, onhan Tyynenmeren divisioonan joukkueessa muun muassa nuori tähti Johnny Gaudreau.

– En ole juurikaan miettinyt turnausformaattia. Olemme pelanneet aika hyvin Edmontonissa, ja luulen, että tapahtumassa on mukana hyviä pelaajia. Kaikki neljä divisioonaa ovat aika hyviä.