Tammikuun alussa some räjähti liitoksistaan, kun tuolloin vielä 7-vuotias kanadalainen, Lucas Bydak, lähetti synttärikutsun Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laineelle. Kutsu levisi ihmisten tietoisuuteen Twitterin välityksellä, sillä Lucasin isänsä laittoi kutsun Twitteriin.

Hyvä Patrik Laine!
Minun nimeni on Lucas Bydak ja täytän kohta 8 vuotta. Toivottavasti vietät joulun rakkaimpiesi kanssa. Olet minun suosikkipelaajani. Haluan olla juuri kuin sinä. Haluaisin kutsua sinut jääkiekkosyntymäpäivilleni 7. tammikuuta klo 13-15. Jos sinulla on vain aikaa. Terveisin Lucas Bydak.

My nephews note to Patrik Laine...Worth a shot #nhljets @NHLJets #GoJetsGo @PatrikLaine29

Laine yllätti

Lucasin riemuksi suomalaistähti päätti yllättää pienen faninsa todenteolla, sillä hän saapui lopulta tapaamaan lapsukaista. Synttäreille saakka Laine ei selvinnyt, sillä Jets oli tuolloin pelireissulla Buffalossa.

Se tuskin Lucasia ei enää häirinnyt, sillä kun Laine saapui lopulta tapaamaan nuorta faniaan, ei riemulla tuskin ollut rajaa.

Special delivery by a special hockey player for a special nephew! @PatrikLaine29 wasn't able to make his party but this will do 😉 #GoJetsGo

Laine ei ollut myöskään unohtanut sitä faktaa, että Lucas vietti äskettäin syntymäpäiviään. Suomalainen vei fanilleen lahjaksi muun muassa pelipaidan, nimmarilla varustetun synttärikortin sekä suomalaista suklaata.

Meet and greet,signed jersey,chocolates from Finland and a signed picture from @PatrikLaine29 @nhljets #BestDayEver and a #VeryJealousUncle