Philadelphia Flyers lähti viime yönä kaatamaan Colorado Avalanchea ennakkosuosikin asemassa. Tämän philadelphialaisseura on ansainnut puhtaasti sillä, että se oli voittanut ennen viime yötä jopa yhdeksän ottelua peräjälkeen.

Siihen huomioiden viime yön ottelu oli lopulta hyvinkin hankala Flyersin kannalta. Se nimittäin voitti denveriläisryhmän lukemin 4-3, eikä kymmenes peräkkäinen voitto tullut millään tavalla helposti.

Tulikuumalle Flyersille voitto oli kuitenkin voitto, ja joukkueen sisällä ollaan luonnollisesti todella tyytyväisiä seuran nykyvireeseen.

– Olen todella iloinen, miten jokainen tästä pukuhuoneesta on pelannut. Olemme löytäneet eri tapoja voittaa pelejä, mutta yksi varma on se, että kaverit taistelevat jatkuvasti. Sitä myös tarvitsemme, kahdeksan peräkkäistä voittoa ottanut Flyers-vahti Steve Mason kertoi NHL.com:n mukaan.

– Tässä joukkueessa on todella paljon luonnetta, ja kun jokaisella on yritys päällä, olemme todella hankala vastustaja. Kymmenen voittoa putkeen on melkoinen saavutus. Se on todella vaikeaa tässä liigassa.

Kärkisija yhä verivihollisen hallussa

Flyers pelaa ottelunsa pääasiassa Metropolien divisioonan joukkueita vastaan. Se on samalla hieno asia, sillä lähes ilta toisensa jälkeen joukkue saa vastaansa todella kovia vastustajia.

Pudotuspelejä ajatellen se ei olekaan niin hieno asia. Nimittäin vaikka Flyers onkin voittanut edelliset kymmenen ottelua, on se divisioonassaan vasta kolmannella sijalla. Kärkeä pitää hallussaan Pittsburgh Penguins ja toisena majailee New York Rangers.

Se on kuitenkin todettava, että Flyers on vain kahden pisteen päässä kärjestä. Toisaalta viimeisellä villi kortti -paikalla majaileva Washington Capitals on vain kahden paunan päässä Flyersista, vaikka se on pelannut neljä ottelua vähemmän.

Columbus Blue Jackets on sen sijaan vain pisteen päässä Flyersista, vaikka se on pelannut viisi kamppailua philadelphialaisseuraa vähemmän.