Dallas Stars kaatoi New Jersey Devilsin numeroin 6-2 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Joukkueen ykkössentterinä operoiva suomalaistähti Roope Hintz viimeisteli pelissä kaksi maalia, joista molemmat syntyivät toisessa erässä. Hintz on Starsin paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies iskettyään 43 otteluun tehopisteet 20+22=42.

Hintz iski joukkueensa ensin 2-0-johtoon upealla alivoimamaalilla. Hän nousi laidalta kohti maalia ja harhautti itsensä ohi Devilsin Simon Nemecin, minkä jälkeen hän ujutti rystyllä kiekon sisään. Toisen maalinsa Hintz teki tasakentällisin 18 sekuntia ennen toisen erän päättymistä. Hän sai Wyatt Johnstonilta hyvän passin maalin eteen ja pääsi iskemään siitä vapaasti verkon perukoille.