NHL:n siirtotakaraja on enää hieman reilun kuukauden päässä. Siirtotakaraja on maaliskuun 3. päivä, jota ennen kaikki pelaajakaupat pitää saada tehtyä.

Jesse Puljujärvi on yksi koko NHL:n mielenkiintoisimmista siirtonappuloista. NHL-toimittaja Frank Seravalli uskoo, että Edmonton Oilers hankkiutuu Puljujärvestä eroon tavalla tai toisella.

– Kaikki merkit viittaavat siihen, että loppu on lähellä Puljujärven ajalle Edmontonissa, Seravalli kirjoittaa.

Kailer Yamamoton loukkaantuminen antoi Edmontonille hieman lisäaikaa hoitaa palkkakattonsa kuntoon. Seravallin mukaan Edmonton ilmoitti heti jokaiselle NHL-seuralle, että Puljujärvi on kaupan.

Yamamoto tervehtyy 12. helmikuuta. Ennen sitä Edmontonin täytyy joko kaupata Puljujärvi tai heittää joitain pelaajiaan siirtolistalle.

Seravallin mukaan yksi seura kiinnostui heti suomalaisesta: St. Louis Blues.

– Blues oli yksi joukkueista, jotka vastasivat Edmontonin Puljujärvi-ilmoitukseen. Uskomus on, että he ovat valmiita heittämään noppaa Puljujärven kanssa loppukauden osalta ja katsoa, josko he saisivat elvytettyä hänen peliään hieman, ja he lähettäisivät vaihdossa toisen pelaajan tai tulevan vapaan agentin, Seravalli kirjoittaa.

Muiksi mahdollisuuksiksi Seravalli mainitsee Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin. Jos Edmonton haluaa päästä eroon Puljujärvestä hinnalla millä hyvänsä, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Columbus Blue Jackets voisivat ottaa hänen sopimuksen kontolleen pientä korvausta vastaan.

LUE MYÖS: Nyt tipahti hurja ehdotus: Jesse Puljujärveä viedään NHL-tähtisikermän riveihin! ”Sarjan paras seura kehittämään pelaajia”