Columbus Blue Jackets kärsii tällä hetkellä lukemattomista loukkaantumista. Yksi sivussa olevista pelaajista on maalipysys Patrik Laine. Hän on jo kauden toisella pidemmällä sairaslomallaan.

Laine kertoo vammastaan tarkemmin Iltalehden haastattelussa.

– High ankle sprain tämä vamma on, mitä se lieneekin tarkalleen Suomeksi. Alkuun se oli aika paha, kipeä. Mulla oli sellainen laskettelumonon tapainen bootsi siinä. Nyt nilkka kestää jo vähän kävelyä, Laine toteaa.

Toipumisessa kestää vielä hyvän aikaa.

– Kolme tai neljä viikkoa näissä vammoissa kuulemma yleensä menee. Mutta nyt loukkaantumisesta on mennyt vasta hieman yli viikko, joten vaikea sanoa. Kyllä tässä vielä vähän paluuseen kestää, Laine sanoo.

– Kyllä mun pitäisi ennen joulua päästä pelaamaan. Jos kaikki menee hyvin.

Loukkaantuminen on ollut myös henkisesti raskasta.

– Ottaa päähän – lievästi sanottuna. Mukavampaa olisi todellakin pelata. Ihan sama missä vaiheessa kautta loukkaantuu, aina se harmittaa ja syö miestä. Mutta ei nyt auta itkeä. Pitää kaivaa posia vaan jokapäiväiseen touhuun.