Winnipeg Jetsin ykkössentteri Mark Scheifele aiheutti kohuotsikoita lausunnoillaan viime kauden päätyttyä tähden vihjailtua siirrostaan ja kerrottua aikovansa miettiä kesän aikana, mikä on parhaaksi tämän uran jatkon kannalta

Nyt kanadalainen on perustellut kärkkäitä lausuntojaan TSN:lle. Scheifelen mukaan asia esitettiin mediassa turhan raflaavalla tavalla.

– Kun sanoin nuo kommentit, aloitin vastaukseni kertomalla kuinka paljon rakastan pelata Winnipegissä ja että olen saanut kuulua 10 vuoden ajan osaksi tätä upeaa yhteisöä. Kaikki tuntuivat käynnistäneen nauhurinsa vasta tuon jälkeen, Scheifele muistelee.

– Yhtäkkiä näin kaikki otsikot, joissa minua oltiin kauppaamassa milloin mihinkin. Tällä tavoin media käsittelee asioita, mutta olin ehkä hieman liian rehellinen kommenteissani. Yleensä olen varsinainen klisee-automaatti mitä tulee mediaan, mutta todellisuudessa olen kaveri, joka rakastaa puhua jääkiekosta ja se (seuran tulevaisuuden suunta) on kysymys, johon haluan vastauksia. Haluan keskustella asiasta johtoportaan kanssa ja katsoa sitten, mitä tapahtuu.

29-vuotias Scheifele muistuttaa samalla olevansa innoissaan uudesta päävalmentaja Rick Bownessista.

– Olen pelannut lähestulkoon koko urani saman valmennuksen alaisuudessa, joten muutos tuntuu tavallaan raikkaalta ja uudelta alulta. Hän tuo varmasti mukanaan joitakin uusia ideoita, Scheifele ennakoi.

Tähtisentterin 6,125 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä nykysopimus umpeutuu kesällä 2024.