Jesse Puljujärven ja Edmonton Oilersin tilanne on mielenkiintoinen. Toisaalta suomalaishyökkääjä on todella lähellä lopullista NHL-läpimurtoa, mutta Oilers ei silti välttämättä halua käyttää arvokasta tilaa palkkakatossaan Puljujärven pitämiseen.

TSN:n toimittajat Ryan Rishaug ja Jason Strudwick käsittelivät Puljujärven mahdollista siirtoa podcastissaan. Rishaug heitti kovan kommentin Puljujärvestä ja Edmontonin supertähdistä Connor McDavidista ja Leon Draisaitlista.

– Puhutaanpa nyt asioista niiden oikeilla nimillä. Kaksi tähtipelaajaa tykkää pelata Kailer Yamamoton kanssa. Päävalmentaja on lähes suoraan sanonut sen meille. Häntä toivotaan ketjukaveriksi usein. En usko, että Puljujärven kanssa pelaaminen on ollut heidän suosikkijuttunsa, Rishaug kommentoi.

– Jos Puljujärvi tulee takaisin kolmosketjun laituriksi, hänelle maksetaan sen mukaisesti ja hän odottaa saavansa sen verran palkkaa, on hänelle tilaa kolmosketjun laiturina kohtuullisella sopimuksella. En tiedä, onko se mahdollista.

Tällä kaudella Yamamoto iski runkosarjan 81 ottelussa tehot 20+21=41. Puljujärvi puolestaan paukutti 65 otteluun tehot 14+22=36.