NHL-toimittaja: Dallas Stars pyytää jättimäistä siirtokorvausta tähtipuolustaja John Klingbergistä

© Kuva: Getty Images

Siirtopyynnön Dallas Starsille taannoin jättänyt tähtipuolustaja John Klingberg ei vaihda seuraa ilman järisyttävää korvausta, povaa Sportsnetin Rory Boylen.

NHL-toimittajan mukaan siirtokorvaus ruotsalaisesta nousisi samalle tasolle, kuin mitä Justin Faulkin taannoinen treidi Carolina Hurricanesista maksoi St. Louis Bluesille. Blues maksoi korvauksena Faulkista ykköskierroksella varatun hyökkääjälupaus Dominik Bokkin sekä puolustaja Joel Edmunsonin.

Boylen uskoo Starsin vaativan vaihdossa 29-vuotiaasta Klingbergistä kolmea palasta, joskin tuollaisen vastineen antaminen pelkästä loppukauden vuokrapelaajasta saattaa muodostua muille seuroille liian korkeaksi. Klingbergin olisikin treidin saadakseen todennäköisesti solmittava välittömästi jatkosopimus uuden seuransa kanssa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½