Markus Nutivaara siirrostaan Florida Panthersiin: sai Jarmo Kekäläiseltä ”perisuomalaisen” puhelun

© Kuva: Getty Images

Markus Nutivaaran NHL-ura jatkuu tulevalla kaudella Columbus Blue Jacketsin sijaan Florida Panthersissa, johon mies kaupattiin lokakuun alussa.

Neljä kautta Blue Jacketsiä edustanut 26-vuotias oululaispuolustaja jäi viime kaudella pieneen rooliin saaden vyölleen vain 37 runkosarjapeliä sekä kaksi pudotuspelikamppailua. Pienentyneen vastuun myötä Columbuksen vara-GM:n paikalta Floridan GM:ksi palkattu Bill Zito nappasi miehen mukanaan Panthersiin. Toiseen suuntaan kaupassa siirtyi hyökkääjä Cliff Pu.

Nutivaara avaa Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläiseltä treidiin liittyen saamaansa puhelua  NHLWAM Tonight -ohjelmassa.

– Mun mielestä se oli hyvähenkinen puhelu. Nopea, suomalaisittain hyvä puhelu. Ei paljoa puhuttu, käytiin asiat läpi. Molemmat tiesi tilanteen ja mulle jäi ainakin hyvä maku siitä, Nutivaara muistelee.

Puolustaja kertoo viestitelleensä uusista pelikavereistaan ainakin kapteeni Aleksander Barkovin sekä tähtimaalivahti Sergei Bobrovskin kanssa. Siirto Panthersiin tuli Nutivaaran mielestä parhaaseen mahdolliseen saumaan.

– Haikeat fiilikset tuli kun sain soiton Jarmolta. Tietenkin sitä haluaa aina pelata. Tiesin että tarvitsen jotain uusia tuulia ja muutosta ja nyt se tuli parhaalla tavalla kuin voi vain olla. Siellä on tuttu GM joka tykkää musta ja pari tuttua joukkuekaveria. Kaikin puolin hyvä juttu, Nutivaara iloitsee.

Voit kuunnella Nutivaaran haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!