Pimenevät illat nujersivat nämä tähdet – tässä on NHL:n marraskuun floppikentällinen!

© Kuva: Getty Images

NHL:n alkukausi alkaa olla takanapäin, kun ensimmäinen täysi kuukausi maailman parasta kiekkoa on pelattu. Pimeän marraskuun aikana joiden tähtien peli oli pahemman kerran kateissa. Kasasimme tähän artikkeliin floppikentällisen marraskuun isoimmista pettymyksistä.

Katso myös: Lokakuun tähdistö- ja floppikentällinen

Maalivahti: Pekka Rinne, Nashville Predators

Kokenut Pekka Rinne oli marraskuussa kaukana parhaasta tasostaan. Nashvillen voi sanoa jopa kärsineen maalivahtikriisistä, eikä ykkösvahti Rinne ollut joukkueelleen avuksi vaan enemmänkin haitaksi. Suomalaisvahti esiintyi kuudessa ottelussa ja hänen torjuntaprosentikseen jäi vaatimaton 85,7.

Vasen puolustaja: Jake Gardiner, Carolina Hurricanes

Jake Gardiner oli yksi viime kesän parhaista vapaista agenteista. Kokenut puolustaja ei kuitenkaan ole ollut tähän mennessä hehkutuksen arvoinen. Marraskuu oli Gardinerille erityisen synkkä. Hän kiekkoili 15 ottelussa tehoin 0+3. Tehotilasto oli pakkasella 15 pykälän verran.

Jake Gardinerin alku Carolinassa on ollut valtava pettymys. Kuva: Getty Images

Oikea puolustaja: P.K. Subban, New Jersey Devils

P.K. Subban on ollut koko alkukauden isoimmista flopeista. Erityiset surkeat puolustajan tilastot ovat kuitenkin marraskuun osalta. Subban sai tililleen 15 ottelussa ainoastaan yhden maalin. Hän ei ole tehnyt koko kauden aikana ainuttakaan tehopistettä ylivoimalla.

Vasen laitahyökkääjä: James Neal, Edmonton Oilers

James Neal näytti syntyneen uudelleen lokakuussa. Marraskuussa hyökkääjällä koitti kuitenkin jälleen harmaa arki. Neal iski 14 otteluun tehot 3+1. Tehotilasto hänellä oli 11 astetta miinuksella.

Keskushyökkääjä: Paul Stastny, Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knightsin keskushyökkääjä Paul Stastny on tällä hetkellä kaukana uransa parhaasta tasosta. Stastny nakutti marraskuun 14 ottelussa ainoastaan tehot 3+0. Hän saa palkkaa kaudesta 6,5 miljoonaa dollaria, joten odotukset 33-vuotiaan hyökkääjän suhteen ovat paljon korkeammalla.

Oikea laitahyökkääjä: Jeff Skinner, Buffalo Sabres

Jeff Skinner sai kesällä mammuttimaisen jatkosopimuksen Buffalo Sabresilta. Sopimus herätti välittömän kritiikkivyöryn, eikä näemmä turhaan. Marraskuussa Skinner teki 14 otteluun vaatimattomat tehot 3+2, vaikka oli yksi NHL:n ahkerimmista laukojista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.