Riman alittajia ja mailan puristajia – tässä on NHL:n lokakuun floppikentällinen!

© Kuva: Getty Images

NHL:n alkukaudelle on mahtunut paljon yllättäjiä, valitettavasti myös negatiivisessa mielessä. NHLSuomi-sivusto kasasi yhteen kyseenalaisen tähdistökentällisen NHL:n lokakuun isoimmista flopeista.

Maalivahti: Sergei Bobrovski, Florida Panthers

Venäläisvahti Sergei Bobrovski hankittiin Floridan paahtavan auringon alle ratkaisemaan seuran maalivahtiongelma ja kantamaan joukkue pudotuspeleihin. Isosta palkkapussista nauttiva Bobrovski ei ole toistaiseksi pystynyt vastaamaan huutoon. Lokakuussa torjuntaprosentti oli surkea 87,3.

Vasen puolustaja: Marc-Edouard Vlasic, San Jose Sharks

Marc-Edourd Vlasic on ollut vuosikausia NHL:n yksi parhaista puolustavista puolustajista. 32-vuotiaan konkarin askel on kuitenkin alkanut jo painaa, eikä Vlasic ole ollut hetkeen tähtistatuksen pelaaja isosta palkastaan huolimatta. Lokakuun saldoksi jäi tehot 1+1 ja tehotilaston surkea lukema -11.

Marc-Edouard Vlasicin uran parhaat vuodet ovat jo takanapäin. Kuva: Getty Images.

Oikea puolustaja: John Klingberg, Dallas Stars

John Klingberg on tullut tunnetuksi köyhän miehen Erik Karlssonina. Ruotsalaispuolustajan paras taito on ollut toimittaa kiekkoa vaikoistakin paikoista maalille, mutta tällä kaudella kiekollinen tatsi on ollut täysin kadoksissa. Dallasin ykköspuolustaja saalisti lokakuussa vain tehot 1+2 ja tehotilasto oli 10 astetta pakkasella.

Vasen laitahyökkääjä: Kevin Fiala, Minnesota Wild

Kevin Fialan hankkiminen vaihdossa Mikael Granlundista oli GM Paul Fentonin viimeinen ja kenties isoin virhe. Fiala pelasi lokakuussa vain kahdeksassa ottelussa ja sai tililleen vain yhden syöttöpisteen. Löysästi pelannut hyökkääjä voi olla ensimmäisten lähtijöiden joukossa, jos Minnesota Wild päättää mieluummin katsoa tulevaisuuteen ja hamstrata varausvuoroja.

Keskushyökkääjä: Jonathan Toews, Chicago Blackhawks

Jonathan Toews on ollut jo vuosia yksi NHL:n kiistellyimmistä pelaajista. Jättipalkkaa nauttiva sentteri ei ole juuri tehoilla mässäillyt, mutta mestaruussormuksia löytyy kilokaupalla. Viime kaudella Toews petrasi myös tehojen valossa, joten odotukset olivat suuret tälle syksyllekin. Lokakuussa tilille kertyi kuitenkin vain yksi maali ja yksi syöttöpiste. Erinomaisen puolustavan hyökkääjän tehotilastokin jäi pakkaselle viiden pykälän verran.

Oikea laitahyökkääjä: Joe Pavelski, Dallas Stars

Joe Pavelskista odotettiin Dallasiin yhtä supertähteä lisää. Siirtymä San Josesta Teksasiin on ollut kuitenkin kuoppainen. Surkeat peliesitykset näkyvät tehoissa: 3+3. Tehoistakin valtaosa on peräisin yhdestä ottelusta Minnesota Wildia vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.