Pittsburgh Penguinsin loukkaantumishuolet ovat hetkellisesti helpottumassa, kun joukkueen tähtipuolustaja Kris Letang on kuntoutumassa alavartalovammastaan.

Vahvasti kautensa aloittanut, mutta viimeisestä kahdeksasta ottelusta sivussa ollut Letang harjoitteli sunnuntaina joukkueensa mukana täysin tehoin. Päävalmentaja Mike Sullivan oli vaikuttunut suojattinsa kunnosta ja uskoi, että paluu kaukaloon tapahtuisi hyvinkin pian.

– Letangin tekeminen näytti omaan silmääni erittäin lupaavalta. Katsomme, mikä hänen tilanteensa on tiistaina, mutta pelaaminen on mahdollista, Sullivan kommentoi.

Alunperin kanadalaispakki ehdittiin laittaa pitkäaikaisloukkaantuneisiin, mutta kuntoutus on sujunut etuajassa. Sunnuntaina Letang oli ottanut normaaleja kamppailutilanteita, jotka kielivät ainakin pelihaluista.

– Oli hienoa palata jälleen kunnolla harjoituksiin pitkältä tuntuvan tauon jälkeen. Loukkaantuneena aika tuntuu usein todella pitkältä, Letang kuvaili.

Penguins on pelannut erittäin mallikkaasti, kun ottaa huomioon, että loukkaantuneena ovat edelleen sellaiset nimet kuin Sidney Crosby, Nick Bjugstad sekä puolustaja Justin Schultz. Itäisen konferenssin kuudentena majailevat Pingviinit saavat maanantaina vieraakseen Calgary Flamesin.