FLOP 3: Asiantuntijat listasivat – näillä joukkueilla suurimmat uhkakuvat floppikauteen!

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

NHL-kausi on polkaistu käyntiin ja ensimmäiset maistiaiset joukkueiden todellisesta iskukyvystä on nyt saatu.

The Hockey Newsin asiantuntijakolmikko Matt Larkin, Ryan Kennedy ja Ken Campbell nostivat podcastissaan esiin kolme joukkuetta, joiden kohdalla kaudesta saattaa olla tulossa odotuksiin nähden suurin pannukakku. Kolmikon joukkuevalinnat sekä perustelut luettavissa alta.

Winnipeg Jets

– Heillä on edelleen talenttia. Kaikki joukkueet, joilla on Mark Scheifelen tasoinen pelaaja, ovat vaarallisia. Joukkueen puolustusta sen sijaan iskettiin ja lujaa. Emme tiedä, onko Dustin Byfuglien tulossa takaisin. He menettivät Jacob Trouban ja Tyler Myersin. Varsinkin Keskisessä divisioonassa, jossa on useita Stanley Cup -suosikkeja, heikko puolustus tietää auttamatta tappioita.

Toronto Maple Leafs

– Joukkue voi voittaa runkosarjan. Toisaalta ihmiset unohtavat, että he pääsivät pudotuspeleihin vain neljän pisteen erolla viime kaudella. En usko, että tämä joukkue on rakennettu pudotuspelikiekkoa varten. Kaikki vahvistukset on tehty hyökkäystä silmällä pitäen. Eniten huolettaa se, ettei joukkuetta pystytä vahvistamaan edes siirtotakarajalla johtuen palkkakattotilanteesta. Ei mahdollisuuksia hankkia puolustuspään vahvistuksia tai alivoimapelaajia.

New Jersey Devils

– Joukkuetta tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoista seurata. Maalivahtipeli on yhä kysymysmerkki. Mackenzie Blackwoodin pitäisi voittaa ykkösvahdin paikka itselleen. Puolustus ei myöskään vakuuta. Joukkueessa ei ole tarpeeksi kovuutta. Toisaalta tilanne divisioonan sisällä on täysin avoinna. Devils voi olla viides tai toisaalta voittaa koko divisioonan.

Mitkä ovat omat valintasi kauden potentiaalisiksi floppijoukkueiksi? Keskustele tästä ja muista aiheista NHL-olohuoneessa.

LUE MYÖS: Dustin Byfuglienin tilanne yhä auki – Lähde: Winnipeg-pomo suuntaamassa katseensa siirtomarkkinoille!

LUE MYÖS: Ruotsalaislupaus lunastamassa viimein odotukset Chicagossa – Patrick Kane kehuu: ”Harjoitusleirin paras pelaaja”

LUE MYÖS: Antti Raannalla vakuuttava paluu askiin – AHL-seura innoissaan: ”Voimmeko pitää hänet?”

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläinen ei aio tehdä samaa virhettä uudestaan – Lähde: ”Columbus lyömässä tähtensä eteen ison dollaripinon”

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS