NHL-varaustilaisuus on enää muutaman viikon päässä. Seuroilla on vielä iso työnsarka edessään, kun pelaajia haastatellaan ennen itse tilaisuutta ja fysiikkatestitkin ovat edessä.

Yksi Yhdysvaltojen parhaista lupauksista, Cole Caufield raotti hieman kulissia kiekkomaailmaan. Hän kertoi erikoisesta tilanteesta The Instigators radio-ohjelmassa.

– Tilanne, joka jäi parhaiten mieleen, tapahtui Arizonan kanssa. He pistivät filmin pyörimään ja repivät minut palasiksi. Olin shokissa, Caufield kertoi.

– Olen kuullut monen muunkin kaverin puhuvan, että heillä oli videoita. Ja ne olivat kaikki huonoja juttuja, ei mitään hyvää.

Caufieldin arvosteleminen on varsin erikoista. Huippulupaus oli Jack Hughesin tutkapari U18-kisoissa ja paukutti seitsemään otteluun tehot 14+4. Yhdysvaltojen kehitysohjelmassa hän tykitti 64 otteluun sata tehopistettä.

Tavallisesti NHL-seurat yrittävät antaa itsestään hyvän kuvan haastatteluissa, sillä jokainen jututettava saattaa olla seuran seuraava supertähti. Tylytys on enemmän kuin poikkeuksellista.

– He halusivat minun puhuvan ja kertovan, mitä ajattelen. He halusivat testata, miten suhtaudun.

Lue myös: Jättisiirto sinettiä vaille valmis? Nämä kolme seuraa kilpailevat Toronton konkarihyökkääjästä