Patrik Laineen mainio vire NHL:n pudotuspeleissä ei näytä auttavan Winnipeg Jetsiä.

Nuori suomalaistykki iski toisen maalinsa kahteen peliin, kun St. Louis Blues haki jo toisen voiton Winnipegistä. Lauantaiyön loppulukemat olivat 4-3 Bluesille.

Laine väläytteli virettään erityisesti toisessa erässä, kun hän pommitti Jetsin komealla tykillä johtoon. Maali oli Laineen pudotuspelikevään toinen. Myös muuten suomalainen oli kotijoukkueen näkyvintä kaartia – Laine näyttää löytäneen oikean vireensä oikeaan aikaan kaudesta.

Blues nousi kuitenkin tilanteesta. Tiukka peli ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Ryan O’Reilly iski ottelun voittomaalin. Sarja siirtyy 2-0-tilanteessa St. Louis Bluesiin – jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.