Tähtipelaajan tehot romahtivat! Dallas Stars ei aio tarjota jatkosopimusta kallispalkkaiselle konkarilleen?

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin ykkössentteriksi viisi vuotta sitten hankitun Jason Spezzan ura on ollut rajussa laskusuunnassa viimeisten kahden kauden aikana.

35-vuotiaan veteraanihyökkääjän tehot puolittuivat jo viime kaudella miehen iskettyä enää 26 tehopistettä. Tällä kaudella tehopistesarake näytti lukemaa 27 (8+19), mikä on 7,5 miljoonaa dollaria kaudesta kuittaavalle tähdelle suorastaan surkea lukema.

Parhailla kausillaan Ottawa Senatorsin paidassa yli 90 tehopistettä tykittänyt entinen supertähti saakin todennäköisesti etsiä kuluvan kauden jälkeen töitä toisaalta miehen nykyisen sopimuksen umpeutuessa.

Myöskään upean uran päättäminen tähän kauteen ei ole täysin poissa laskuista, mikäli isoon rooliin tottunut hyökkääjä ei enää löydä sopivaa roolia taalakaukaloista. Mies seurasi loppukaudella usein otteluita terveenä katsomon puolelta, mikä ei ainakaan vahvista seurajohdon luottamusta pelaajaa kohtaan. Viimeisestä 11 ottelusta konkari seurasi sivusta neljä ottelua joukkueen jahdattua loppuun saakka paikkaa pudotuspeleissä.

Onko Spezzalla mielestäsi edelleen käyttöä NHL-jäillä ja jos on, niin missä roolissa näkisit konkarin tulevaisuudessa? Keskustele tästä sekä muista NHL-aiheista NHL-olohuoneessa.

LUE MYÖS: Chicago Blackhawks -pomo odottaa vesi kielellä vapaiden pelaajien markkinoita: ”Ensimmäinen kerta, kun rahaa käytettävissä”

LUE MYÖS: Varausjärjestys kesän NHL-draftiin arvotaan keskiviikon vastaisena yönä – tässä todennäköisyydet joukkueittain