Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos tiputti mielenkiintoisen huhun pöytään sunnuntain Headlines-osiossa.

Kypreosin mukaan St. Louis Bluesin tähtihyökkääjä Vladimir Tarasenkosta voi tulla tällä kaudella vaihtotavaraa.

– Tiedämme, että Bluesin GM Doug Armstrong haluaa tehdä muutoksia pukukopissa. Tarasenko on mielenkiintoinen keskustelun aihe. Hänen siirron estävä pykälänsä lähtee käyntiin ensi heinäkuun 1. päivä, joten moni joukkue seuraa varmasti mihin suuntaan Blues haluaa mennä tämän suhteen. Kypreos sanoi.

Tarasenkon kausi on lähtenyt odotuksiin nähden heikosti liikkeelle, kun 30 ottelun jälkeen venäläisellä on kasassa vain yhdeksän maalia ja 20 tehopistettä.

Neljällä viime kaudella 30 maalin ylittänyt Tarasenko herättää varmasti rutkasti kiinnostusta ympäri NHL:ää, mutta yksi seura joka varmasti tarvitsee maalintekijää, on Carolina Hurricanes.

– Joukkue kuten Carolina, etsii vieläkin maalintekijää. Tarasenkon 7,5 miljoonan dollarin palkka on suuri, mutta se ei ole 8,5 tai 9 miljoonaa dollaria. Hänellä on vielä neljä vuotta jäljellä sopimuksessa, joten tähän tarvitaan merkittävä vaihtokauppa. Moni seura näkee Tarasenkon hieman Phil Kessel -tyyppisenä pelaajana, joka voisi tulla tukemaan hyökkäystä, Kypreos arvelee.