”Ei edes lähellä pelikuntoa” – Boston Bruinsin suomalaislupauksen tilanne huolestuttaa

© Kuva: Getty Images

Urho Vaakanaisen tilanne huolestuttaa Pohjois-Amerikassa.

Vasta 19-vuotias suomalaispuolustaja kärsii tällä hetkellä aivotärähdyksestä, eikä hän ole kyennyt pelaamaan viimeiseen kuukauteen. Vaakanainen on nähty välillä jäällä, mutta paluuaikataulusta ei ole vieläkään mitään arviota.

– Minulla ei ole mitään uutta Vaakanaisesta. Hän ei ole edes lähellä pelikuntoa. Hän käy välillä jäällä ja välillä ei. Haluaisin, että voisin kertoa tilanteesta jotain uutta, mutta en voi, Boston Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kommentoi Boston Sports Journalille.

Ennen loukkaantumistaan Vaakanainen ehti pelaamaan NHL-seuran takalinjoilla kaksi ottelua. Farmin puolelle otteluita kertyi tilille kuusi.