Minnesota Wild aloitti tänä viikonloppuna harjoitusleirinsä, eikä joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreau aikaillut kokeilla uusia ketjukoostumuksia.

Boudreau oli suunnitellut hyökkääjä Mikael Granlundille kokonaan uuden roolin, kun suomalaistaituri oli isketty ensimmäisen ylivoimakoostumuksen vasemmalle laidalle. Granlund nähtiin viime kaudella useimmiten ylivoiman oikealla laidalla, maalin edustalla tai sitten maalin takana oikealla.

Granlundin kanssa ykkösylivoimassa oli mukana Eric Staal, Jason Zucker, Ryan Suter. Myös hyökkääjä Luke Kunin harjoitteli ensimmäisen koostumuksen mukana, mutta The Athletic -lehden toimittajan Michael Russon mukaan on todennäköisempää, että Matt Dumba ottaa nuoren hyökkääjän paikan kauden alussa.

Huimana pelirakentajana tunnetun Granlundin laittaminen ylivoiman pyörittäjän paikalle sai aikaan erikoisen ilmiön Wildin hyökkääjissä.

– Mielestäni paras lausunto on se, että kaikki muut hyökkääjät haluavat nyt pelata oikealla puolella ylivoimalla, koska Granlund on tarjoilemassa syöttöjä heille. Hän pystyy tekemään sen suorituksen. Hän pystyy tarjoilemaan jopa selkänsä takaa syöttöjä Suterille. ”Granny” on ollut ehkä meidän taitavin pelaaja. Enkä usko, että haukun ketään, kun sanon noin. Kun hänellä on kiekko, hän on todella erityinen, Wild-luotsi Boudreau hehkutti luottosoturiaan.