Arvostettu kiekkosivusto listaa: TOP5 vaihtoehdot NHL-tähti John Tavaresille!

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Megatähti John Tavares on pian alkavien pelaajamarkkinoiden ehdottomasti kuumin nimi.

Mikäli 27-vuotias kanadalaissentteri ei saa hiottua jatkosopimusta New York Islandersin kanssa ennen 1. heinäkuuta, hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti. Tällöin hän voi solmia uuden pahvin minkä tahansa NHL-seuran kanssa.

Kiekkoraamattuna pidetty The Hockey News teki listauksen viidestä potentiaalisimmasta vaihtoehdosta, joihin Tavares saattaa lopulta päätyä.

Valinnat perustuvat seurojen palkkakattoon ja ylipäätään siihen, kuinka hyvin Tavares istuisi tulevaan joukkueeseen.

Sivuston mukaan olisi miltei mahdoton ajatella, että Tavares tulisi uudella sopimuksellaan nettoamaan alle 10 miljoonan taalan vuosipalkkaa. Päinvastoin, The Hockey Newsin mielestä kanadalaisesta tulee kenties NHL:n toiseksi rikkain pelaaja heti Connor McDavidin jälkeen.

TOP5 vaihtoehdot:

NEW YORK ISLANDERS

Kärkiehdokas on luonnollisesti pelaajan nykyinen joukkue. Islanders on vieläkin ehdoton suosikki tässä kisassa. Heillä on uunituore johtoporras, jota hallinnoi GM Lou Lamoriello. Tämän lisäksi Islanders etsii kuumeisesti uutta päävalmentajaa ulos potkitun Doug Weightin tilalle.

Tavares on ollut julkisesti innoissaan seuran tulevasta kotihallista, joka rakennetaan Belmont Parkiin. Areenan pitäisi olla käyttövalmis kaudesta 2021-22 alkaen, joten Tavares pääsisi pelaamaan siellä ainakin viisi kautta.

NEW JERSEY DEVILS

Mikä olisikaan hienompaa, kuin yhdistää Tavares ja Taylor Hall samaan ketjuun? Devils tekee uutta nousua NHL-kartalle ja sillä on jo käsissään superlupaava Nico Hischier, jonka voisi istuttaa sopivasti Tavaresin taakse kakkosketjuun.

ST. LOUIS BLUES

Paul Stastnyn siirtyminen kesken kauden Winnipeg Jetsiin avasi Bluesin palkkakattoa 7 miljoonalla, joten tämä antaa seuralle mahdollisuuden palkata isompikin pelimies. Siitäkin huolimatta, että St. Louisin täytyy hieroa jatkosopimukset muun muassa puolustaja Joel Edmundsonin ja hyökkääjä Robby Fabbrin kanssa.

Bluesilla on jo nyt huipputaitavia hyökkääjiä kuten Vladimir Tarasenko, Jaden Schwartz ja Brayden Schenn. Tavaresin lisääminen tähän katraaseen tekisi joukkueesta äärettömän mielenkiintoisen.

SAN JOSE SHARKS

Joe Thornton on ilmaissut halukkuutensa jatkaa kalifornialaisseurassa. Mikäli Sharks ja Thornton päätyvät jatkosopimukseen, blokkaa se todennäköisesti Tavaresin ulos tästä skenaariosta.

Jos San Jose toivottaa kuitenkin hyvää matkaa Thorntonille ja ostaa ulos Paul Martinin, he saattavat löytää tilaa Tavaresille. Siitäkin huolimatta, että Sharks rustasi cap hitiltään 7 miljoonan taalan sopimuksen Evander Kanelle.

VEGAS GOLDEN KNIGHTS

Vegasin omistaja Bill Foley tiedetään anteliaana herrasmiehenä. Moni pitää Golden Knightsin tulokaskautta liian hyvänä ollakseen totta, ja että todellisuus iskee rajusti päin näköä heti seuraavalla kaudella.

Vegasissa tähän ei kuitenkaan uskota, vaikka sillä onkin kova työ pitää kaikkia viime kauden tähtiä näpeissään.

Jos Vegas päästää vapaat agentit kuten James Nealin ja David Perronin menemään, heidän kirstustaan saattaa löytyä tarvittavat dollarit Tavaresin hankintaan.

Pidä myös näitä joukkueita silmällä:

Pittsburgh Penguins

Detroit Red Wings

Montreal Canadiens 

Columbus Blue Jackets

Voit lukea The Hockey Newsin julkaisun kokonaisuudessaan täältä.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia