Kun on katsonut äärimmäisen jännittävää pudotuspelisarjaa Toronto Maple Leafsin ja Boston Bruinsin välillä, on yksi pelaaja erottunut edukseen huimalla tavalla.

Toronton Mitch Marner tuntuu olevan joka puolella kenttää tällä hetkellä. Vasta 20-vuotias Marner teki jälleen tehot 1+1, kun Maple Leafs pakotti ottelusarjan ratkaisevaan seitsemänteen otteluun viime yön 3-1-voitolla.

Marner on ottanut jopa hieman yllättäen joukkueensa ykköspelaajan viitan itselleen tässä sarjassa.

Toronton tehokkaimpana pelaajana kuudessa ottelussa pisteet 2+6 iskenyt nuorukainen tuntuu olevan täysin mahdoton pideltävä Bruins-miehistölle.

Maple Leafsin ykkössentterin Auston Matthewsin onnistumisen varaan laskettiin paljon ennen pudotuspelien alkua.

Bruins on pitänyt hänet kurissa, mutta Marnerin nousu taustalta on ollut avaintekijä sille, että Maple Leafs on voiton päässä jatkopaikasta.

Marner on jo toisella NHL-kaudellaan nousemassa sarjan vaarallisimpien hyökkääjien joukkoon. Kesän 2015 nelosvaraus on tehnyt NHL:n runkosarjassa pelaamassaan 159 ottelussa komeat 130 tehopistettä.

Hän oli ratkomassa keväällä 2016 juniorisarja OHL:n mestaruutta tekemällä 18 pudotuspeliottelussa tehot 16+28=44, mikä kertoo paljon Marnerin nälästä ratkaista tärkeitä otteluita.

NHL

@NHL
Yeah, that's the type of goal that will ignite the crowd. #StanleyCup