Suoraa puhetta Puljujärven joukkuekaverilta: Ei näin surkealla veskarilla voi voittaa!

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Florida Panthers ja Edmonton Oilers järjestivät viime yön NHL-kierroksella räiskyvän 12 maalin ilotulituksen. Oilers osui viidesti, mutta Panthers sivalsi sisään seitsemän kiekkoa. Niistä sysimustan ottelun pelanneen Edmontonin maalivahti Cam Talbot ottaa vähintään neljä omaan piikkiinsä.

Talbot, 30, ei sorru selittelyihin. Hän sanoo suoraan ja rehellisesti, että näin surkealla veskarilla ei taalaliigassa voi yksinkertaisesti voittaa.

– Jos teet viisi maalia, niin niillä pitäisi aina voittaa. Pidin joukkueemme taistelusta ja tulimme pitkään takaisin päästäessäni kiekkoja sisään, mutta en vain saanut sitä ratkaisevinta torjuntaa aikaan. En antanut meille mahdollisuutta voittoon, Talbot pyytää omiltaan anteeksi Toronto Sun-lehdessä.

Suoraa puhetta, mutta mitä sitä totuutta kiertelemään. Tilastot kertovat kylmän totuuden. Ja ne muuten kertovat myös sen, että syvällä varjojen mailla vaeltava Oilersin Jesse Puljujärvi sai ottelussa aikaan vain yhden laukauksen. Peliaika, eli runsaat yhdeksän minuuttia ei sekään päätä huimannut.

Talbot ei kuitenkaan sortunut sysäämään vastuuta tappiosta muille. Syyttävä sormi osoitti vain ja ainoastaan miestä itseään kohti.

– En ole pelannut tällaista ottelua pitkään aikaan ja se osui nyt todella huonoon paikkaan. Sain paljon tukea joukkueeltani ja he tarvitsivat sitä myös minulta. En vain pystynyt antamaan sitä. Peli ei ollut minulle mitenkään fyysinen, mutta kuten sanoin, en vain kyennyt nostamaan tasoani silloin, kun sitä eniten kaivattiin, Talbot päättää synkän yksinpuhelunsa.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia