New Yorkin osavaltion kuvernööri Andrew Cuomo vahvisti maanantaina Metro.us:n mukaan, että NHL-seura New York Islanders tekee paluun vanhalle kotiareenalleen Nassau Coliseumille. Kaikkia kotiotteluitaan Islanders ei kuitenkaan vanhalla areenallaan kuitenkaan pelaa. Valtaosa kotiotteluista pelataan yhä Brooklynissa Barclays Centerissa, jossa Islanders pitää kotiaan tällä kaudella.

Kahden kotiareenan järjestely on kolmivuotinen projekti. 2021 tai 2022 Islandersin on määrä muuttaa Long Islandille Elmontiin rakennettavalle uudelle areenalleen.

[readmore from=”uutiset”]

Ensi kaudella Islanders pelaa legendaarisella Coliseumillaan 12 kotiottelua. Areena palveli Islandersin kotiareenana 1972-2015. Seurahistorian upeimmat muistot sieltä ovat tietysti neljä perättäistä Stanley Cupia 1980-83.

Coliseumia remontoitiin sen jälkeen, kun Islanders muutti muualle, mutta katsojia areenalla mahtuu enää 13 000, kun NHL-peleissä oli 16 000 katsomopaikkaa. Islandersin lähdön jälkeen Coliseumia on käytetty konserttien ja muiden erityistapahtumien areenana.