Pittsburgh Penguinsin tähtilaituri Phil Kesselistä on kasvanut viime vuosien aikana NHL:ssä todellinen kulttihahmo. Ylpeyttä aiheuttaa muun muassa hänen ruumiinrakenteensa, joka on jääkiekkoilijalle erikoinen, kiltisti sanoen hiukan tanakka.

Kessel on tästä hyvin tietoinen, mistä loistava osoitus on hänen poseeraamisensa Stanley Cup -pystin kanssa. Yhdysvaltalaishyökkääjä oli nimittäin täyttänyt golfkentällä otetussa kuvassa kannun hot dogeilla.

Nyt Kessel on joutunut uudenlaisen trollauksen kohteeksi, kiitos Sidney Crosbyn uuden ”henkivartijan”, Ryan Reavesin.

Reaves oli nimittäin pukenut haastattelussa ylleen t-paidan, jossa oli edesmenneen poplegenda Michael Jacksonin albumin, Thrillerin, kansikuva. Kuvassa ei kuitenkaan ollut itse Jackson, sillä Kesselin pää olo photoshopattu kuvaan.

Tämä taasen juontuu siitä, että Kessel tunnettaa jääkiekkopiireissä myös nimellä ”Phil The Thrill”. Haastattelussa selvisi, että Kessel sekä Reaves ovat tätä nykyä keskenään hyviä ystäviä.

https://www.youtube.com/watch?v=zoVwzeUvBHI

Kyseessä ei ollut myöskään ensimmäinen, eikä todennäköisesti viimeinenkään, kerta, kun Reaves pilailee Kesselin kustannuksella. Reaves nimittäin säikäytti Kesselin Halloweenin alla oikein huolella ja videosta tuli kertaheitolla viraali hitti.

Ryan Reaves

@reavo7five
First @penguins 7five cam. Yo @PKessel81...Check your shorts son