Vegas Golden Knightsiin kesällä siirtynyt Teemu Pulkkinen ei päässyt aloittamaan Vegasin hyökkäyksen riveissä, minkä vuoksi hän joutuu pelaamaan ottelunsa AHL-seura Chicago Wolvesin riveissä.

Tänne Pulkkinen lähetettiin sen jälkeen, kun yksikään muu seura ei poiminut häntä ilmaiseksi waiver-listan kautta, minne Golden Knights asetti hänet ennen varsinaisen kauden alkua.

Pulkkinen ei ole kuitenkaan vielä heittänyt pyyhettä kehään, vaan hän jatkaa NHL-unelmansa jahtaamista. Meno kaukalossa on ollut nimittäin viime aikoina todella hurjaa.

Pulkkinen on nimittäin pelannut AHL:ssä nyt viisi ottelua, joissa hän on tehnyt tehot 4+7. Se on yli kaksi pistettä per ottelu! Näiden avulla suomalaishyökkääjä johtaa farmisarjan pistepörssi yhdessä Charlotte Checkersin Lucas Wallmarkin kanssa, joka on tosin pelannut kaksi ottelua Pulkkista enemmän.

[readmore from=”suomalaiset”]

Edellisen kerran Pulkkinen pelasi viime yönä, kun Chicago kohtasi Tucson Roadrunnersin. Wolves voitti kamppailun lukemin 2-1 ja., ja Pulkkinen iski joukkueensa molemmat maalit.

On kuitenkin syytä muistaa, että kaudella 2014-15 Pulkkinen oli myöskin mahtivireessä AHL-kaukaloissa, sillä hän iski 46 otteluun 34 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä. Kun hän lopulta sai kutsun NHL:ään, teki mies 31 kamppailuun tehot 5+3.

Joten vaikka Pulkkinen onkin loistavassa vireessä AHL-kaukaloissa, ei se tarkoita automaattisesti sitä, että hän olisi valmis NHL:n tuomiin haasteisiin.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.