Alkukauden vaisujen otteidensa myötä lokaa niskaansa saanut Joel Armia iski viime yönä kuluvan kauden osalta avausmaalinsa.

Oli sitten Armian alkukausi hyvä, huono tai jotain siltä väliltä, hänen kauden avausmaalinsa kohdalla näyttävyydestä ei ollut kahta sanaa: osuma oli kertakaikkisen upea!

Dave Minuk

@ICdave
The shorthanded specialist Joel Armia with his first of the season. Nice moves but too little too late in this one. @IllegalCurve

Winnipeg Jetsin ja suomalaishyökkääjän harmiksi osuma oli lähinnä kuitenkin vain kosmeettinen, sillä se syntyi ajassa 58:22 ja tuossa kohtaa vierasjoukkue Columbus Blue Jackets johti ottelua jo 5-1-lukemin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Mutta niin tai näin, kyseessä oli ylipäätään lokaa niskaansa saaneen ja viime ottelun katsomossa istuneen Armian avauspiste, sillä hän ei ollut kolmeen ensimmäiseen otteluunsa merkkauttanut ainoatakaan tehopistettä.

Jetsin toisesta maalista vastasi Patrik Laineen kanssa samassa hyökkäysketjussa pelannut Kyle Connor. Vierailta maaleista vastasivat puolestaan Cam Atkinson, Nick Foligno, Jack Johnson, Luke Sedlak ja Zach Werenski. Erikoista vieraiden osalta oli se, että viidestä maalista peräti kolmessa ei ollut lainkaan syöttäjiä.

Vieraiden maalilla Joonas Korpisalo venyi kiekon eteen 24 kertaa, petraten melkoisesti kauden avausottelustaan, joka päättyi Blue Jacketsin 1-5-tappioon Chicago Blackhawksia vastaan.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.