Vegas Golden Knights on elänyt jo omaa elämäänsä yli vuodenpäivät, mutta nyt haave lasvegasilaisesta jääkiekosta on muuttumassa kaukaisesta unelmasta todelliseksi todeksi.

Se nimittäin pelasi seurahistoriansa ensimmäisen pelin viime yönä, kun seuran lupaavat nuoret kohtasivat Los Angeles Kingsin vastaavat. Kyseessä ei siis vielä ollut varsinainen NHL-ottelu, mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen.

Golden Knights hävisi ottelun lukemin 6-2, mikä aiheutti GM George McPheen päässä ristiriitaisia tunteita. Hän oli kuitenkin iloinen nähdessään seuran peliunivormun täydessä tohinassa.

– Olin todella ylpeä, kun kaverit luistelivat jäälle univormut yllään. Ne näyttivät mahtavilta, emmekä olisi voineet edes unelmoida siitä, miten hyviltä ne näyttivät. Olemme todella ylpeitä saadessamme pukea ne yllemme, McPhee kertasi NHL.com:n mukaan.

– Peli päättyi kuitenkin 6-2, enkä ole siitä lainkaan iloinen. Yritän muistaa, että se tulokaspelaajien ottelu, mutta en silti pidä näistä lukemista.

Golden Knights kuitenkin onnistui tekemään ottelussa jopa kaksi täysosumaa, mikä tarkoitti samalla sitä, että sen seurahistorian ensimmäinen maali näki päivänvalonsa. Tämä kunnia meni vuonna 2012 juuri Kingsiin varatulle Tomas Hykalle.

Golden Knights jakoi osuman Twitter-tilillään omalla tyylillään. Se nimittäin kirjoitti videon yhteyteen, että ”Me tiedämme, että joukkueemme ei tehnyt ensimmäiseen 14 kuukauteen maalia… Mutta 15 kuukautta, siihen vedämme rajan”.

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
We know we didn't score in our first 14 months as a team...but 15 months, that's where we draw the line!

🎥Hyka scores our first (EVER) goal

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.