Jos tshekkiläislegenda Jaromir Jagr saa tililleen vielä 57 NHL-ottelua, tulee hänestä tuolloin NHL:n kaikkien aikojen eniten runkosarjassa otteluita kerännyt pelannut. Tällä hetkellä listan kärjessä komeilee Gordie Howe, joka pelasi omalla urallaan 1 767 runkosarjakamppailua.

Uuden sopimuksen löytyminen ei ole ollut Jagrille kuitenkaan helppo homma, sillä monikaan seura ei ole kiinnostunut Jagrin palveluksista. Tilannetta vielä pahentaa se, että Jagrilla on takataskussaan suuri lista vaatimuksia.

– Haluaisin mennä joukkueeseen, jossa ei olisi niin paljoa laitureita ja sellaiseen seuraan, jolla olisi mahdollisuus voittaa Stanley Cupin mestaruus. Haluaisin myös seuraan, joka pelaa minunlaistani jääkiekkoa, Jagr kertoi TSN:n haastattelussa.

– Haluaisin myös sellaiseen joukkueeseen, jossa olisi muutama sellainen pelaaja, joiden kanssa tietäisin löytäväni yhteyden.

Jagr myönsi myös avoimesti sen, että tulevan kauden palkkalapulla on merkitystä. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään siitä, että tshekkiläislaituri haluaa kartuttaa tilinsä saldoa, vaan enemmänkin varmistaakseen pelipaikan koko kauden ajaksi.

– Raha on myös yksi tekijä, mutta ei pelkästään tienestien vuoksi. Jos otat tarjouksen minimipalkalla, he saattavat sanoa sinulle ensimmäisen kauden puolikkaan jälkeen, että ”hei hei” ja et löydä enää itseäsi joukkueen kokoonpanosta. Minä olen todella kiinnostunut siitä, miten tämä kaikki tulee menemään.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.