Tämän olet varmasti kuullut jo kenties turhan useasti, mutta Colorado Avalanchen tähtipelaaja Matt Duchene on yhdistetty siirtohuhujen kohteeksi jo viime kaudesta lähtien.

Avalanchen kausi oli nimittäin katastrofaalisen huono, ja seuran uskottiin halajavan jälleenrakennusta, mutta ainakaan tähän mennessä GM:nä toimiva Joe Sakic ei ole löytänyt itselleen sopivaa kauppakumppania.

Duchene on kuitenkin huhuista enemmän kuin tietoinen, mutta hän ei ole ottanut niistä itseensä. Itse asiassa Duchene kertoi olevansa tällä hetkellä rentounut ja hyvin mielin.

– Olen juuri nyt melko rentoutunut. Tiedän, että mitä tahansa tapahtuukin, en voi vaikuttaa siihen millään tavalla, Duchene kertoi TSN:n mukaan.

Duchene myös tiedostaa, että etenkin viime kauden toinen puolikas meni hänen kannaltaan pahasti penkin alle. Kanadalaishyökkääjä keskittyykin nyt täysillä siihen, että ensi kaudesta tulisi hänen osaltaan paljon parempi.

– Olen huolissani vain siitä, että pelaan ensi kaudella parhaalla tasollani ja pääsen tavallaan siihen pisteeseen, missä olin ennen viime kauden puoliväliä – ennen kuin kaikki romahti Coloradossa jokaisen niskaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.