Uutisoimme eilen, että venäläishyökkääjä Ilya Kovalchukin NHL-paluussa on tapahtunut massiivinen käänne. Monet nimittäin kertoivat, että Pohjois-Amerikkaan palaamisen sijasta venäläistähti olisi jäämässä tulevaisuudessakin KHL-kaukaloihin.

Kovalchukin paluussa on kuitenkin paljon erinäisiä huhuja, eikä miehen leiristä ole kommentoitu tilanteeseen vielä millään tavalla. Siinä missä häntä viedään joissakin spekulaatioissa takaisin Venäjälle, kerrotaan toisissa huhuissa täysin päinvastaista.

Niin myös tälläkin kertaa, sillä New York Postin mukaan erityisesti kolme seuraa olisivat vahvoilla, jos Kovalchuk päättää sittenkin palata taalajäille: St. Louis Blues, Toronto Maple Leafs sekä San Jose Sharks. Sivusto kertoo, että kiinnostuneita joukkueita on kaiken kaikkiaan noin puolisen tusinaa.

Bluesin täsmäaseena tulee toimimaan legendaarinen ex-maalivahti Martin Brodeur, joka toimii seuran apulais-GM:nä. Sharksilta sen sijaan löytyvät päävalmentaja Peter DeBoer sekä apuvalmentaja Johan Hedberg. Maple Leafsin GM:nä häärii sen sijaan Lou Lamoriello.

Jokainen yllämainittu nimi työskenteli Devilsissä silloin, kun myös Kovalchuk edusti Newarkin pirupaitoja. Tämän vuoksi onkin helppo olettaa, että jokin näistä seuroista saattaa olla hyvinkin vahvoilla saada Kovalchuk riveihinsä vielä tämän kesän aikana.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.