Sosiaalinen media on monilta osin mullistanut suosikkipelaajiesi seuraamisen internetin ihmeellisessä maailmassa.

Tähtipelaajilla on eri alustoilla miljoonia ja taas miljoonia seuraajia, ja pelaajat myös päivittelevät sosiaalisia medioitaan ahkeraan tahtiin. Tai siis ainakin osa pelaajista.

Yksi heistä on New York Rangersin tähtivahti Henrik Lundqvist, joka on nyt julkaissut Twitterissä uskomattoman videon kovasta jalkatreenistään. Hän kertoo twiitissä samalla, että elokuussa harjoittelu keskittyy erityisesti jalkatyöskentelyyn.

– Elokuu, jalkaharjoittelun kuukausi.. Jalat ovat tulessa, mutta se tuntuu ainoastaan hyvältä, Lundqvist kirjoitti Twitterissä.

Videolla Lundqvist liukuu kertaalleen tolpalta tolpalle, käy useaan eri kertaan polvillaan, kertaalleen keskellä maalia ja ottaa sen jälkeen laukauksen vastaan patjoillaan.

Yksikin suoritus näyttää tavalliselle tallaajalle, joka ei ole koskaan pelannut jääkiekkovahtina, äärimmäisen rankalta, mutta Lundqvist tekee useita suorituksia peräjälkeen.

Tässä myös loistava opetus nuoremmille lukijoillemme, miksei myös varttuneille; jos haluat olla jossakin asiassa paras, vaatii se äärimmäisen kovaa harjoittelua.

Henrik Lundqvist

@HLundqvist
August, the month of footwork..
Legs are burning and it feels pretty good😀

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.