New Jersey Devils on kyntänyt viime vuodet syvällä, mutta seurassa alettiin ajatella positiivisesti viime kesänä, kun se hankki supertähti Taylor Hallin riveihinsä.

Tuloksellisesti seuran otteet eivät kuitenkaan parantuneet, joten se sai tämän kesän varaustilaisuuteen, toki melkoisella onnenkantamoisella, koko draftin ensimmäisen valinnan.

Tämän Devils käytti monien ihmeeksi sveitsiläiseen Nico Hischieriin, vaikka moni asiantuntija piti Nolan Patrickia lähes automaattisena ykkösvarauksena. Hänen osakkeitaan kuitenkin tiputtivat jatkuvat loukkaantumiset, mutta vain tulevaisuus näyttää, osuiko Devils valinnallaan oikeaan vai ei.

Joka tapauksessa Hischier on nyt Devilsin mies, ja nyt hän on pukenut seuran univormun ylleen ensimmäistä kertaa.

Tämä tapahtui seuran nuorten pelaajien kehitysleirillä, johon osallistuu sen nimensä mukaisesti organisaation tulevaisuuden jännittävimmät nimet.

Sveitsiläishyökkääjä pelasi viime kauden ajan QMJHL:n Halifax Mooseheadissa, jossa hän keräsi 57 ottelussa 38 maalia ja 48 syöttöpistettä.

Ennen häntä korkeimmalla valittu sveitsiläispelaaja oli Nino Niederreiter, joka varattiin New York Islandersin toimesta viidentenä vuonna 2010.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.