Vegas Golden Knights kasasi historiansa ensimmäisen kokoonpanon muutama päivä sitten, kun joukkue suoritti laajennusdraftin toissa yönä.

Vegasin pelaajisto ei kuitenkaan pysynyt kauaa yhdessä, sillä vain kaksi päivää laajennusvarauksen jälkeen seuran GM George McPhee suoritti kaksi vaihtokauppaa, kun hän lähetti Trevor van Riemsdykin Carolina Hurricanesiin ja David Schlemkon Montreal Canadiensiin.

McPheen ratkaisu oli omalla tavallaan odotettu, sillä Vegasin kokoonpanossa oli laajennusvarauksen ja vaihtokauppojen jälkeen yhteensä jopa 15 puolustajaa. McPhee myönsikin itse pian laajennusdraftin jälkeen, että se aikoo liikutella joitakin oman pään luutijoita toisaalle.

McPhee ei ole kuitenkaan vieläkään valmis, sillä hän on itse äskettäin myöntänyt, että vaihtokauppoja on luvassa yhä vain enemmän. GM ei kuitenkaan tällä kertaa suoranaisesti kertonut, minkä tyyliset pelaajat ovat vaihtamassa maisemaa tulevien päivien aikana.

– Meidän on liikutettava joitakin sopimuksia, McPhee kertoi TSN:n Pierre LeBrunille.

LeBrunin mukaan se on kuitenkin varmaa, että McPhee ei halua luopua nuorista ja lupaavista puolustajistaan, kuten Shea Theodoresta ja Nate Schmidista.

NHL Draft 2017: KAIKKI mitä sinun tulee tietää NHL Draftista.