Venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin kohahdutti viime kesänä, kun hän päätti lähteä Dallas Starsista tulokassopimuksensa jälkeen takaisin Venäjälle, KHL-seura CSKA Moskovan riveihin.

Tällä hetkellä 22-vuotiaan laiturin tulevan kauden aikeista ei ole kuitenkaan vielä selvyyttä, sillä tilanne on Starsin mukaan 50/50. Texasilaisseura haluaisi venäläislaiturin takaisin riveihinsä, mutta tällä hetkellä kukaan ei osaa sanoa tilanteeseen minkäänlaista varmuutta.

Joukkueen kykyjenetsijä Joe McDonnell on kuitenkin yhdestä asiasta varma; Nichushkin on halutessaan äärimmäisen hyvä jääkiekkoilija. McDonnell vertasikin häntä Pittsburgh Penguinsin venäläissupertähteen.

– Jos hän palaa, päävalmentaja Ken Hitchcockin ja hänen on luotava välilleen kunnon suhde. Jos katsot Pittsburgh Penguinsia ja Evgeni Malkinia, saat samalla todistaa, millainen pelaaja Nichushkinista on mahdollista kasvaa, McDonnell kertoi Yahoo Sportsin mukaan.

– Nyt homma on siitä kiinni, että onko hänellä tarpeeksi sydäntä tehdä tätä temppua. Jos hän haluaa tehdä sen, hän pystyy siihen.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.