Toronto Maple Leafs on onnistunut yllättämään monet NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Se eteni kevään tosipeleihin viimeiseltä villi kortti -paikalta, minkä johdosta se saikin vastaansa runkosarjan parhaan joukkueen, Washington Capitalsin.

Se ei ole kuitenkaan nuorta kanadalaisseuraa estänyt. Se nimittäin johtaa sarjaa tällä hetkellä lukemin 2-1, vaikka se olikin viime yön ottelussa tappiolla jo kahdella maalilla.

Kun toista erää oli jäljellä noin viitisen minuuttia, sai Maple Leafs kuitenkin aikaiseksi tasoituksen. Tästä vastasi Nazem Kadri ja syötön sai Leo Komarov. Kaksikko onkin ollut Maple Leafsille tärkeä duo kevään ajan.

🔱Guy On The Couch🔱

@6SportsGod1
Kadri banks one off Orpik to score #TMLtalk #Leafs

– Tuo kaksikko on ollut meidän kannaltamme loistava tässä sarjassa. Ei ainoastaan tulostaululla, vaan myös siinä, että he ovat päässee vastustajien ihon alle. Oli mahtavaa nähdä, että saimme momentumin puolellemme yhdessä vaihdossa ja pidimme tästä myös kiinni, Auston Matthews kuvaili Sportsnetin mukaan.

Leo Komarov oli myös sitä mieltä, että hänen roolinsa joukkueelle tärkeä. Kaikesta tärkeintä on kuitenkin se, että Komarov tietää roolinsa ja mies myös nauttii siitä.

– Kaukalossa tapahtuu paljon paskaa. Tämä on jääkiekkoa ja voit pelata sitä likaisella tavalla, mutta kun saat hyvän ja puhtaan taklauksen, se on hauskaa, Komarov kertoi The Athelticin mukaan.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.