Pelaajien ja NHL:n vääntö olympialaisiin osallistumisen suhteen on käynyt kiivaana jo oikeastaan liian pitkään.

NHL vannoo jatkuvasti, että liigan pelaajat eivät aio osallistua ensi vuoden olympialaisiin, mutta pelaajat ovat järjestäen eri mieltä asiasta.

Karuin esimerkki löytyy Washington Capitalsista, sillä venäläistähti Alexander Ovechkin aikoo matkata Etelä-Koreaan siitäkin huolimatta, vaikka NHL eväisi tämän lopullisesti.

Nyt pelaajien puolesta on puhunut jälleen yksi NHL-kiekkoilija. Tällä kertaa oli Montreal Canadiensin Max Paciorettyn vuoro.

– Ihmiset haluavat meidän osallistuvan, niin kuin myös me. Mielestäni se auttaisi myös itse liigaa. Itseasiassa tiedän, että se auttaa liigaa. Minulle se on itsestäänselvyys, että pelaajien pitäisi osallistua olympialaisiin. Pacioretty kertoi Sportsnetille.

– Bettman on fiksu kaveri, tiedän sen kyllä. Ikinä ei saa lakata tai yrittämästä liian aikaisin. Niin ainakin fiksut neuvottelijat tekevät. Pelaajat haluavat osallistua ja huhut kertovat, että myös omistajat haluavat pelaajien osallistuvan, mikä ei toisaalta ole yllätys. Katsotaan miten tässä käy, mutta uskon kyllä, että pääsemme mukaan.

Pallo on jälleen teillä, NHL.