Winnipeg Jets on lusinut lomaviikkonsa, eli bye-weekin, ja on nyt valmis palaamaan kaukaloihin. Ensimmäiset harjoituksetkin on jo ehditty vetämään ja kaikki on valmista.

Haasteesta ei toisaalta tule helppo, sillä bye-weekiltä paluu on ollut monelle joukkueelle hankala paikka. Jets saa ensimmäisessä kamppailussaan vastaansa kaiken lisäksi Minnesota Wildin, joka voitti viime yönä Los Angeles Kingsin.

Kyseessä on siis todellinen suomalaisten välinen hegemonia, sillä Patrik Laine sekä Joel Armia saavat vastaansa tulikuuman Mikael Granlundin, Mikko Koivun ja Erik Haulan.

”Toivottavasti asiat ovat huomenna toisin”

Ottelussa suurin mielenkiinto kohdistuu ennenkaikkea Patrik Laineen paluuseen. Tauko on vietetty ja nyt pitäisi alkaa jälleen iskemään maaleja.

– Se oli mukava tauko. Ei tarvinnut ajatella jääkiekkoa kokoajan, sait rentoutua ja tehdä mitä halusit, Laine avasi medialle Jetsin Twitter-tilillä olevan videon mukaan.

– Jääharjoittelu ei tuntunut nyt hyvältä, mutta toivottavasti asiat ovat huomenna toisin.

Haastattelun loppuun nähtiin videon ylivoimaisesti paras pätkä, kun Laineelta udeltiin, että onko hän ikävöinyt joukkuekaveri Nikolaj Ehlersiä. Kaksikko on tullut erinomaisesti toimeen heti alusta lähtien, joten kyseessä oli ennenkaikkea puhdas piikittely.

Ennen kuin Laine ehti tuskin edes avaamaan suutaan, huuteli juuri Ehlers taustalta, että ”Laine on istunut koko loman kotona, kuunnellen rakkauslauluja.”

– Kyllä, ja itkin ja ajattelin sinua, Laine vastasi tähän napakasti.