Winnipeg Jets kärsi viime yönä kotikaukalossaan 7-4-tappion Montreal Canadiensia vastaan. Päävalmentajana toimiva Paul Maurice ei luonnollisesti ollut mielissään joukkueensa tekemisestä, mikä myös näkyi hänen pelin jälkeisissä kommenteissaan.

– En pitänyt siitä, miten pelasimme. En pitänyt lainkaan siitä, miten pelasimme tänään koko ottelun ajan. Aiomme ottaa ottelun tarkkaan katseluun ja pitää huolen siitä, että ymmärrämme jatkossa sen, että kaikki arvostavat NHL:ssä pelaamista ja kotiyleisön edessä pelaamista, Maurice kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Olimme hevonp*skaa ensimmäisestä kiekon tiputuksesta lähtien, ja sitä kesti loppuun saakka, Maurice vaahtosi Sportsnetin Elliotte Friedmanin Twitter-tilin mukaan.

Täyslaidallinen aikalisän aikana

Maurice antoi suojattiensa kuulla myös itse ottelun aikana, kun hän otti kamppailun toisessa erässä aikalisän. Päävalmentaja ei sanoissaan säästellyt – ainakaan ilmeestä päätellen – sillä miehen naama hohkasi punaista, kun hän antoi Jets-pelaajille ”rakentavaa palautetta”

– En ole aivan varma. En muista sitä, jos olen täysin rehellinen, Maurice muisteli ottelun jälkeen.

Voit katsoa videon Jetsin aikalisästä alempaa.