Carolina Hurricanesin kokenutta suomalaisvahtia Antti Raantaa viedään huhuissa takaisin Liigaan. Toukokuussa 35-vuotta täyttävän raumalainen on pelannut viime aikoina AHL:ssä Chicago Wolvesin joukkueessa.

Iltalehti uutisoi torstaina, että Raantaa on huhuttu Lukon maalille ensi kaudeksi. Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt pysyy asian suhteen vaitonaisena.

– Eipä mulla ole tuohon kommentoitavaa, Sahlstedt tyytyi vastaamaan Iltalehden uteluihin.

Raannan nykyinen sopimus Hurricanesin kanssa päättyy tähän kauteen. Suomalaiskonkari pääsi pelaamaan tällä kaudella NHL:n puolella 24 ottelua, joissa torjuntaprosentti oli heikko 87,2. AHL:ssä hän on pelannut kuusi ottelua voittaen niistä vain yhden.

Lukon kausi päättyi säälipleijareissa tappioon TPS:lle. Raumalaisia vaivasi varsinkin loppukaudella surkea maalivahtipeli. Christopher Gibsonin ja Daniel Lebedeffin torjuntaprosentit olivat runkosarjassa vain 87,7. Gibson pelasi pudotuspeleissä kolme ottelua torjuntaprosentilla 89,6.

LUE MYÖS: