Aleksandr Ovetshkinin unelma Wayne Gretzkyn maaliennätyksen murskaamisesta on kokenut tällä kaudella rajun takaiskun yhdeksänkertaisen maalikuninkaan iskettyä 50 ottelussa vain 14 maalia.

38-vuotias maalitykki on nyt ottanut venäläisen Sport-Ekpressin haastattelussa kantaa uransa päättymisajankohtaan. Venäläinen myöntää lopettavansa uransa suurella todennäköisyydellä nykyisen sopimuksensa päättyessä keväällä 2026.

– Uskoisin niin, Ovetshkin myöntää.

Washington Capitals -kippari solmi seuransa kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen kesällä 2021. Ovetshkinilta kysyttiin myös, jatkaisiko hän uraansa siinä tapauksessa, että Gretzkyn maaliennätys olisi kauden 2025-26 jälkeen vain muutaman osuman päässä.

– En pidä sanasta ”jos”. Elämme hetkessä, pelaamme ja siirrymme eteenpäin, ”Ovie” kuittaa kysymyksen kryptiseen tapaan.

Ovetshkin on iskenyt NHL-urallaan 836 runkosarjamaalia. Gretzkyn ennätys on 894 täysosumaa.

LUE MYÖS: