NHL:ssä surkean alkukauden pelannut Edmonton Oilers on löytänyt kapteeninsa Connor McDavidin johdolla viime kaudelta tutut hyökkäyspään tehonsa kahdessa viime ottelussa, joissa joukkue on onnistunut maalinteossa yhteensä 13 kertaa voittaen molemmat.

McDavid itse on iskenyt kahteen viimeiseen peliin yhteensä yhdeksän tehopistettä. Viimeisessä neljässä ottelussa supertähti on hurjastellut kasaan 12 tehopisteen saaliin. Kapteeni muistuttaakin kaiken olevan vielä auki pudotuspelipaikkojen suhteen, joskin viime kaudelta tuttuun hyökkäyspään dominointiin on edelleen matkaa.

– Olemme kaukana siitä, McDavid myöntää Sportsnetille.

– Otamme päivän kerrallaan. Jos verrataan viime kauteen, olimme 20 pelin jälkeen rekordissa 10-10. Nyt olemme viisi pistettä jäljessä tuosta. Ei ideaali tilanne, mutta se ei tarkoita missään tapauksessa sitä, että olisimme poissa pelistä, NHL:n ykköstähti muistuttaa.

McDavid näkee koko joukkueen parantuneen itseluottamuksen olleen syy viime aikojen voittoihin.

– Itseluottamus on iso osa sitä. Koko joukkue on pelannut paremmin ja tämän myötä kaverit ovat alkaneet saada onnistumisia. Kyse ei ole vain kahdesta pelaajasta. Tarvitsemme koko joukkuetta ja mielestäni koko ryhmä on pelannut paremmin viime aikoina, McDavid kehaisee omiaan.

Näet kaikki Edmonton Oilersin ottelut suorina lähetyksinä Viaplayssa.