New York Islanders murjoi Vancouver Canucksin lukemin 6-2 Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Canucks johti peliä avauserän jälkeen 1-0, mutta Islanders otti lopulta ohjat käsiinsä ja tehtaili kuusi maalia.

Islandersin maalitehtailun aloitti suomalaislupaus Aatu Räty, joka tälläsi NHL-uransa toisen maalin viidennessä ottelussaan. Nelosketjussa pelannut Räty pääsi viimeistelemään maalinsa ketjukaveri Ross Johnstonin maukkaasta tarjoilusta. Myöskin ketjun kolmas lenkki Matt Martin kirjautti osumaan syöttöpisteen.

Räty onnistui ottelussa maalinteossa huolimatta siitä, että hän pelasi Islandersin joukkueesta selkeästi vähiten. Hän kirjautti lopulta jääaikaa vain 6:15. Toinen alle kymmenen minuuttia ottelussa pelannut pelaaja oli Johnston (9:09).

Näet Rädyn maalin alta tai täältä.

New York Islanders

@NYIslanders
Aatu Raty ties this game up at 1!