Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välisessä ottelusarjassa tunteet kävivät todella kuumina. Koko ottelusarjan puhuttavin tilanne oli, kun Coloradon Nazem Kadri törmäsi maalivahti Jordan Binningtoniin. Loukkaantuminen päätti maalivahdin kauden.

Binnington kävi tilanteesta todella kuumana. Kun Kadri oli lehdistön haastateltavana ottelun jälkeen, Binnington käveli ohi ja heitti häntä vesipullolla.

Nyt Binnington kertoo ratkaisustaan kauden päätöshaastattelussaan.

– Kävin tarkastuttamassa polveni. Olin tulossa takaisin kaukaloon, kun peli juuri päättyi. Kävelin käytävällä, enkä löytänyt kierrätyspistettä. Olin menossa pukukoppiin, kun näin hänet antamassa haastattelua hymyillen ja nauraen samaan aikaan, kun minä nilkutin polvituen kanssa. Se tuntui Jumalan suomalta mahdollisuudelta, Binnington kertoo.

– Olisin voinut pysyä hiljaa ja mennä pukukoppiin. Tai sitten olisin voinut sanoa jotain, katsoa häntä silmiin ja antaa hänelle ajattelemisen aihetta. Heitin vesipullon. Tyhjän vesipullon ja se lensi kahden metrin päähän hänestä. Tällaista tämä on. Tämä on lätkää.