Legendaarinen keskushyökkääjä Eric Staal on aloittanut uuden NHL-seuran etsinnät.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi, että 37-vuotias Staal yrittää päästä pelikuntoon luistelemalla Minnesotassa päivittäin.

– Hän ei ole valmis jäämään vielä eläkkeelle. Hän on sitoutunut pelaamaan vielä yhden NHL-kauden, mutta hänellä ei ole joukkuetta, LeBrun kertoo.

Staalin agentti Rick Curran on käynyt 3-4 NHL-seuran kanssa neuvotteluita. Viime kaudella Montreal Canadiensia edustaneen veteraanihyökkääjän leirissä etsitään joukkuetta Yhdysvaltojen puolelta.

– Tällä hetkellä tietysti Staalille paras vaihtoehto olisi pelata Minnesotassa, mutta Wild ei ole osoittanut kiinnostusta tuoda häntä takaisin. Palaaminen Kanadaan ei myöskään mahdollisesti ole tällä hetkellä hänelle vaihtoehto. Staalin toiveena on löytää sopiva osoite Yhdysvalloista, LeBrun valaisi.

Staal on pelannut NHL:ssä 1293 runkosarjaottelua (441+593=1034) ja 83 pudotuspeliottelua (23+36=59). Hän on edustanut urallaan Carolina Hurricanesia, New York Rangersia, Minnesota Wildia, Buffalo Sabresia ja Montreal Canadiensia.

Staal on voittanut Stanley Cup -mestaruuden Carolina Hurricanesin riveissä.