Pitkäaikainen Flames-kapteeni onnistui välittömästi maalinteossa vanhassa kotihallissaan

© Kuva: Getty Images

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa kohtasivat Calgary Flames ja Seattle Kraken harjoitusottelun merkeissä. Voittomaalikilpailun jälkeen Seattle nappasi voiton lukemin 4-3.

Ottelu ehti vanheta Calgaryssa ainoastaan kolme minuuttia, kun avausmaali syntyi. Ja sen pääsi viimeistelemään kukapa muukaan kuin Seattlen puolustaja Mark Giordano entisessä kotihallissaan. Hän sutaisi kiekon rystyllä ohi Daniel Vladarin.

37-vuotias konkaripakki Giordano edusti juuri Flamesia koko aiemman NHL-uransa eli 13 kauden ajan. Niistä kymmenen edellisen kauden aikana hän kuului joukkueen kapteenistoon ja kahdeksan viimeisintä kautta hän piteli kapteenin C-kirjainta rinnassaan. Paluu tutulle areenalle uuden seuran paidassa ei olisi voinut paljon paremmin lähteä käyntiin.

Näet Giordanon maalin alta tai täältä.