Entinen Norris-voittaja P.K. Subban on aloittamassa rahakkaan sopimuksensa viimeisen vuoden. 32-vuotias puolustaja on vain varjo entisestä huipputasostaan, mutta miehen hyökkäysvoittoinen pelityyli kerää edelleen ihailijoita.

Miehen joukkue New Jersey Devils on Jimmy Murphyn mukaan saanut rutkasti kyselyitä Subbanista. Eniten kiinnostusta on osoittanut Boston Bruins.

Bruins etsii ylivoimalleensa pelinrakentajaa. GM Don Sweeney on kiinnittänyt silmänsä entiseen Canadiens-peluriin, joka piinasi Bruinsia pudotuspeleissä useasti. Subban sai osakseen myös rasistista kohtelua seuran faneilta vuoden 2014 pudotuspeleissä.

Subban on kuitenkin Bostonin kaupungin ystävä. Hän on lomaillut useaan otteeseen New Englandin alueella. Lisäksi hänen veljensä Malcom pelasi Bruinsinssa uransa ensimmäiset vuodet.

Myös toinen Montreal Canadiensin verivihollinen Toronto Maple Leafs on ollut Subbanin perässä. Vaikka miehen sopimusta onkin jäljellä vain vuosi, niin on yhdeksän miljoonan dollarin osuma palkkakattoon silti tuntuva.